Store bloklys til julen | Forskellige størrelser og farver

55,00 kr.75,00 kr.

Disse smukke bloklys lys er perfekte til at skabe en festlig og elegant stemning. Vores bloklys kommer i en række forskellige størrelser og farver, så du kan finde netop det du ønsker dig.

Med vores brugervenlige online bestillingssystem kan du få dine bloklys sendt lige til døren. Mix dem som det passer dig, og gør noget ekstra ud af din juledekoration.

  • Produceret: Europa
  • OBS. Brændetid ca: Ø6x10cm 32 Timer – Ø6x15cm 54 Timer – Ø6x20cm 75 Timer
  • RL03-2100036-2100020-2100019-2100018-2100004-2100002-2100003

Nyttig information

På langt størstedelen af vores sortiment, har vi en leveringstid på 1-3 hverdage. Andre varer bestiller vi ved vores leverandører, hvor leveringstiden derfor er 7-14 hverdage. Dette er altid præciseret på den enkelte varer.

Du modtager naturligvis track&trace så snart pakken er afsendt og kan altid kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål til din pakke.

Kontakt os her

Kontakt os hvis du ønsker at handle på vegne af din virksomhed. Vi giver dig gerne et godt tilbud.

Vi sælger både store og små mængder af vores varer til virksomheder som Tivoli, Novo Nordisk, Dansk Metal & KB Hallen. Vi handler også med en række kommunale institutioner rundt omkring i landet, såsom børnehaver & vuggestuer. Så betaling med EAN er også en mulighed.

Igennem vores leverandører har vi adgang til mange flere varer indenfor vores genre, end der vises på siden. Kontakt os derfor hvis du ønsker et tilbud eller søger nogle specifikke varer til din virksomhed.

Kontakt os her

Er du interesseret i at se Fletkurven's brede udvalg af kurve og andre produkter, kan du besøge vores lager efter aftale.

Lageret er normalt ikke åbent for offentligheden, men efter aftale giver vi dig mulighed for at se vores sortiment og købe varer direkte fra lageret.

For at arrangere et besøg på lageret bedes du kontakte os på info@fletkurven.dk Så vil vi i samarbejde arrangere en tid, der passer dig. Vi er åbne for besøgstidspunkter efter 18.00 og i weekender. 

Kontakt os her

 

 

Vægt 0,1 kg
Størrelse

, ,

Farve

Guld, Rød, Sølv