Plantekasse | A2 Living Mega Quadro Kasse 2 Lag m. Hjul (smal topramme) | L61xB61xH48,5 cm

2.799,00 kr.

 

  • Materiale: Træ af genbrugspallerammer 
  • Mål: L61 x B61 x H48,5 cm
  • Fremstillet: Denne vare er håndlavet
  • Varenummer: 31006

Fjernlager: Leveringstid 7 hverdage

Nyttig information

På langt størstedelen af vores sortiment, har vi en leveringstid på 1-3 hverdage. Andre varer bestiller vi ved vores leverandører, hvor leveringstiden derfor er 7-14 hverdage. Dette er altid præciseret på den enkelte varer.

Du modtager naturligvis track&trace så snart pakken er afsendt og kan altid kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål til din pakke.

Kontakt os her

Kontakt os hvis du ønsker at handle på vegne af din virksomhed. Vi giver dig gerne et godt tilbud.

Vi sælger både store og små mængder af vores varer til virksomheder som Tivoli, Novo Nordisk, Dansk Metal & KB Hallen. Vi handler også med en række kommunale institutioner rundt omkring i landet, såsom børnehaver & vuggestuer. Så betaling med EAN er også en mulighed.

Igennem vores leverandører har vi adgang til mange flere varer indenfor vores genre, end der vises på siden. Kontakt os derfor hvis du ønsker et tilbud eller søger nogle specifikke varer til din virksomhed.

Kontakt os her

Er du interesseret i at se Fletkurven's brede udvalg af kurve og andre produkter, kan du besøge vores lager efter aftale.

Lageret er normalt ikke åbent for offentligheden, men efter aftale giver vi dig mulighed for at se vores sortiment og købe varer direkte fra lageret.

For at arrangere et besøg på lageret bedes du kontakte os på info@fletkurven.dk Så vil vi i samarbejde arrangere en tid, der passer dig. Vi er åbne for besøgstidspunkter efter 18.00 og i weekender. 

Kontakt os her

 

Mega Quadro kasse af genbrugspallerammer i 2 lag med hjul.

Kassen er produceret/samlet på eget værksted i A2 Livings egne lokaler i Hem (Danmark). Kassen er lavet af råt og rustikt genbrugstræ, har aluminiums hjørner og en galvaniseret bund.

Brug kassen til bl.a. planter og opbevaring eller som rumopdeler.

Kassen er produceret af træ fra genbrugspallerammer – disse opkøbes, saves op, og sikres efterfølgende nyt liv – både for træet selv, men også på terrassen, i haven, eller hvorend kassen ønskes anvendt. Eftersom træet allerede har levet et tidligere liv fuld af historie, er hver kasse unik. Derfor kan der eksempelvis være revner, logoer, papirclips eller håndskrift på træet – hvilket altsammen blot bidrager til det helt unikke look vi hos A2 Living så gerne opsøger.

Kassen har fire hjul på Ø7,5 cm – to styks med bremse og to styks uden.

Varens mål: L61 x B61 x H48,5 cm – ca. 21 kg.

Målene er med forbehold for at kassen er lavet af et naturprodukt, hvorfor størrelserne/målene kan variere en smule.

Vægt 21 kg
Brand

A2 Living

Egnet til

Primært udendørs

Materiale

Træ

Placering

Altan, Terasse