Spand til planter | A2 Living XL Mega Plantespand | Ø46xH56 cm

749,00 kr.

 

  • Materiale: Galvaniseret Jern
  • Mål: Ø46 x H56 cm
  • Fremstillet: Denne vare er håndlavet
  • Varenummer: 46005

Fjernlager: Leveringstid 7 hverdage

Nyttig information

På langt størstedelen af vores sortiment, har vi en leveringstid på 1-3 hverdage. Andre varer bestiller vi ved vores leverandører, hvor leveringstiden derfor er 7-14 hverdage. Dette er altid præciseret på den enkelte varer.

Du modtager naturligvis track&trace så snart pakken er afsendt og kan altid kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål til din pakke.

Kontakt os her

Kontakt os hvis du ønsker at handle på vegne af din virksomhed. Vi giver dig gerne et godt tilbud.

Vi sælger både store og små mængder af vores varer til virksomheder som Tivoli, Novo Nordisk, Dansk Metal & KB Hallen. Vi handler også med en række kommunale institutioner rundt omkring i landet, såsom børnehaver & vuggestuer. Så betaling med EAN er også en mulighed.

Igennem vores leverandører har vi adgang til mange flere varer indenfor vores genre, end der vises på siden. Kontakt os derfor hvis du ønsker et tilbud eller søger nogle specifikke varer til din virksomhed.

Kontakt os her

Er du interesseret i at se Fletkurven's brede udvalg af kurve og andre produkter, kan du besøge vores lager efter aftale.

Lageret er normalt ikke åbent for offentligheden, men efter aftale giver vi dig mulighed for at se vores sortiment og købe varer direkte fra lageret.

For at arrangere et besøg på lageret bedes du kontakte os på info@fletkurven.dk Så vil vi i samarbejde arrangere en tid, der passer dig. Vi er åbne for besøgstidspunkter efter 18.00 og i weekender. 

Kontakt os her

Galvaniseret plantespand med rå sorte gummihåndtag. Perfekt til planter, opbevaring, dekoration, mm.Plantespanden er lavet i galvaniseret plade (0,4 mm) og tåler at stå både ude og inde.Plantespandende i galv. plade er helt blanke når de produceres, men vil allerede efter produktionen kunne pågynde en patinering, hvor pladen bliver mere mat afhængig af luftfugtighed i vejret, berøring med papkasse, mm. Dette vil ske løbende og i den periode vil pladen ikke være helt ensartet – eksempler med plettet/stribet patinering kan ses i sidste foto i billedserien for produktet, og dette bør forventes når spandene pakkes ud. Placeres spandene udenfor vil de på kort tid få et mere mat, grålig og ensartet look.Det anbefales at bruge en mindre plastikspand/plantepose indeni, såfremt spanden anvendes indendøre.Varens mål: Ø46 x H56 cm – ca. 4 kg.

Vægt 4 kg
Brand

A2 Living

Materiale

Jern