Tejs Bænk | Bambus | 100x38x46 cm

599,00 kr.

  • Funktion: Opgrader din bolig med denne elegante og eksklusive bænk. Produceret i høj kvalitet af massive materialer.
  • Materiale: Bambus stel
  • Mål: 100x38x46 cm
  • Varenummer: 46006-00

Fjernlager: Leveringstid 7 hverdage

Nyttig information

På langt størstedelen af vores sortiment, har vi en leveringstid på 1-3 hverdage. Andre varer bestiller vi ved vores leverandører, hvor leveringstiden derfor er 7-14 hverdage. Dette er altid præciseret på den enkelte varer.

Du modtager naturligvis track&trace så snart pakken er afsendt og kan altid kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål til din pakke.

Kontakt os her

Kontakt os hvis du ønsker at handle på vegne af din virksomhed. Vi giver dig gerne et godt tilbud.

Vi sælger både store og små mængder af vores varer til virksomheder som Tivoli, Novo Nordisk, Dansk Metal & KB Hallen. Vi handler også med en række kommunale institutioner rundt omkring i landet, såsom børnehaver & vuggestuer. Så betaling med EAN er også en mulighed.

Igennem vores leverandører har vi adgang til mange flere varer indenfor vores genre, end der vises på siden. Kontakt os derfor hvis du ønsker et tilbud eller søger nogle specifikke varer til din virksomhed.

Kontakt os her

Er du interesseret i at se Fletkurven's brede udvalg af kurve og andre produkter, kan du besøge vores lager efter aftale.

Lageret er normalt ikke åbent for offentligheden, men efter aftale giver vi dig mulighed for at se vores sortiment og købe varer direkte fra lageret.

For at arrangere et besøg på lageret bedes du kontakte os på info@fletkurven.dk Så vil vi i samarbejde arrangere en tid, der passer dig. Vi er åbne for besøgstidspunkter efter 18.00 og i weekender. 

Kontakt os her

Flot designer bænk, eksklusiv og lækkert design. Bænken er lavet af massivt bambus, og har flotte detaljer. Denne bænk er unik og vil være et smukt supplement til enhver bolig. Bænken har en behagelig siddekomfort. Denne elegante bænk er perfekt til at have i stuen eller soveværelset.

Vægt 5 kg
Brand

Speedtsberg, A2 Living, House Nordic, Rosalinda

Materiale

Bambus