Firkantet fyrfadsstage i grøn | Glas | 8X8X5 Cm

79,00 kr.

Lysestager og fyrfadsstager er en vigtig del af mange menneskers indretning. De kan give et rum en hyggelig atmosfære og bidrage til en afslappet og fredelig stemning. Der er mange forskellige typer lysestager og fyrfadsstager på markedet i dag, fra enkle og elegante til mere komplekse og unikke designs. Lysestager kommer i mange forskellige former og størrelser. De kan være lavet af forskellige materialer, herunder metal, træ, glas og keramik

  • Størrelse: 8x8x5 Cm
  • Materiale: Glas
  • Varenummer:SB160074

Fjernlager: Leveringstid 7 hverdage

Nyttig information

På langt størstedelen af vores sortiment, har vi en leveringstid på 1-3 hverdage. Andre varer bestiller vi ved vores leverandører, hvor leveringstiden derfor er 7-14 hverdage. Dette er altid præciseret på den enkelte varer.

Du modtager naturligvis track&trace så snart pakken er afsendt og kan altid kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål til din pakke.

Kontakt os her

Kontakt os hvis du ønsker at handle på vegne af din virksomhed. Vi giver dig gerne et godt tilbud.

Vi sælger både store og små mængder af vores varer til virksomheder som Tivoli, Novo Nordisk, Dansk Metal & KB Hallen. Vi handler også med en række kommunale institutioner rundt omkring i landet, såsom børnehaver & vuggestuer. Så betaling med EAN er også en mulighed.

Igennem vores leverandører har vi adgang til mange flere varer indenfor vores genre, end der vises på siden. Kontakt os derfor hvis du ønsker et tilbud eller søger nogle specifikke varer til din virksomhed.

Kontakt os her

Er du interesseret i at se Fletkurven's brede udvalg af kurve og andre produkter, kan du besøge vores lager efter aftale.

Lageret er normalt ikke åbent for offentligheden, men efter aftale giver vi dig mulighed for at se vores sortiment og købe varer direkte fra lageret.

For at arrangere et besøg på lageret bedes du kontakte os på info@fletkurven.dk Så vil vi i samarbejde arrangere en tid, der passer dig. Vi er åbne for besøgstidspunkter efter 18.00 og i weekender. 

Kontakt os her

Vægt 0,05 kg
Brand

Speedtsberg

Materiale

Glas