Ash Vase | Moderne & unik vase i mundblæst glas | 29×11,5×22 cm

337,50 kr.

  • Materiale: Glas
  • Mål: 29×11,5×22 cm

Fjernlager: Leveringstid 5-10 hverdage

EAN: 5713917022229 Varenummer (SKU): HN 4441371 Kategorier: , ,

Information 

  • Materiale: Glas
  • Mål: 29×11,5×22 cm

Oplev den ultimative blanding af moderne design og håndværk med den smukke Ash-mundblæste glasvase. Denne vase er et vidnesbyrd om talentet og dygtigheden hos de mest dygtige mundblæste glasvase-skabere, og dens fine og slanke form vil tilføje en sofistikeret touch til ethvert rum.Ash-vasen er skabt med omhyggeligt udvalgt glas, som er mundblæst og formet til perfektion. Dens slanke og elegante form er en smuk hyldest til moderne stil og design, og dens fine detaljer og smukke farvetoner vil gøre det til en bemærkelsesværdig tilføjelse til dit hjem.Vasens størrelse gør det muligt for dig at tilføje dine yndlingsblomster eller grene, hvilket vil give dig mulighed for at skabe smukke arrangementer og sprede glæde og farve i dit hjem. Vasen er perfekt til enhver anledning, fra en romantisk aften med din partner til en elegant middag med venner og familie.Ash-vasen er skabt af glaskunstnere, der har brugt deres talent og passion for at skabe en smuk og unik vase, der vil stå som et kunstværk i dit hjem. Hvis du vil have en vase, der er enestående og vil tilføje karakter og stil til dit hjem, så er Ash-vasen det perfekte valg for dig.

Vægt 1,3 kg
Brand

House Nordic

Materiale

Glas

På langt størstedelen af vores sortiment, har vi en leveringstid på 1-3 hverdage. Andre varer bestiller vi ved vores leverandører, hvor leveringstiden derfor er 7-14 hverdage. Dette er altid præciseret på den enkelte varer.

Du modtager naturligvis track&trace så snart pakken er afsendt og kan altid kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål til din pakke.

Kontakt os her

Kontakt os hvis du ønsker at handle på vegne af din virksomhed. Vi giver dig gerne et godt tilbud.

Vi sælger både store og små mængder af vores varer til virksomheder som Tivoli, Novo Nordisk, Dansk Metal & KB Hallen. Vi handler også med en række kommunale institutioner rundt omkring i landet, såsom børnehaver & vuggestuer. Så betaling med EAN er også en mulighed.

Igennem vores leverandører har vi adgang til mange flere varer indenfor vores genre, end der vises på siden. Kontakt os derfor hvis du ønsker et tilbud eller søger nogle specifikke varer til din virksomhed.

Kontakt os her

Er du interesseret i at se Fletkurven's brede udvalg af kurve og andre produkter, kan du besøge vores lager efter aftale.

Lageret er normalt ikke åbent for offentligheden, men efter aftale giver vi dig mulighed for at se vores sortiment og købe varer direkte fra lageret.

For at arrangere et besøg på lageret bedes du kontakte os på info@fletkurven.dk Så vil vi i samarbejde arrangere en tid, der passer dig. Vi er åbne for besøgstidspunkter efter 18.00 og i weekender. 

Kontakt os her

Psst! Du skal lige læse det her..

Har du set vores kampagne? Du kan få 25% på mere end 200 andre varer på vores kampagneside - uanset førpris!

  1. Tilføj mindst en vare til kurven uden "KAMPAGNE" mærkat på varen.
  2. Du vil herefter få 25% på alle varer du putter i kurven, fra kampagnesiden - uanset deres førpris.
Se varer i kampagnen
-17%
248,00 kr.
-27%
36,00 kr.
-19%
56,00 kr.
-29%
49,00 kr.
-55%
31,00 kr.
-51%
49,00 kr.