Lanterne i kobber | A2 Living Kobber Mega Lanterne | L32xB32xH70 cm

6.999,00 kr. 5.249,25 kr.

  • Materiale: Kobber
  • Mål: L9,5 x B9,5 x H22 cm
  • Varenummer: 40404

Fjernlager: Leveringstid 5-10 hverdage

EAN: 5714045000905 Varenummer (SKU): 40404 Kategorier: , ,

Information 

  • Materiale: Kobber
  • Mål: L9,5 x B9,5 x H22 cm
  • Varenummer: 40404

A2 Living’s velkendte helårslanterne med nem, brugervenlig magnet-luk – her produceret i 100% massiv kobber.

A2 Living lanternen har et simpelt, minimalistisk og rustikt design. Den er lavet af solide materialer og designet til at kunne stå ude året rundt i al slags vejr. Lanternen kan med sit enkle design anvendes i et utal af indretninger, det være sig både ude og inde, og vil med sin kvalitet og længere levetid bidrage positivt til en ellers negativ trend med hyppige udskift af udendørs interiør.

Lanternen er fremstillet i kraftig plade af 100% massiv kobber (0,6 mm) og glasset har en tykkelse på 3 mm. Hængsler og nitter er i kobber/rustfrit sål og håndtag er i rustfrit stål. Med disse velovervejede valg af solide materialer og en løbende produktudvikling igennem det seneste årti, hvor al unødigt er skåret væk og kvalitet samt brugsværdi er sat i højsædet, er slutproduktet her en lanterne i højeste kvalitet. Vi kan selvfølgelig ikke garantere at lanternen holder evigt, men den holder markant længere end den gennemsnitlige lanterne på markedet. Slut er det derfor med at udskifte dine lanterner flere gange årligt!

Kobber er et fantastisk materiale der over tid gradvist vil patinere og få et fantastisk udtryk. Kobberplader er i udgangspunktet helt blanke, hvilket også vil være udgangspunktet for lanternen når den modtages. Så snart den pakkes ud og eksponeres for regn, vind, partikler i luften og deslige, da vil patineringsprocessen starte og lanternen vil hurtigt få det rustikke og eksklusive look, som så mange netop efterspørger. Materialet påbegynder patineringsprocessen blot ved berøring, hvorfor der muligvis allerede kan være tegn på påbegyndt patinering ved modtagelse.

Med hver lanterne medfølger en microfiberklud til rengøring af glasset – denne benyttes med fordel tør/uden vand.

Varens mål: L32 x B32 x H70 cm – ca. 7 kg.

 

Vægt 7 kg
Egnet til

Primært udendørs

Materiale

Kobber

Placering

Drivhus / Orangeri, Terasse

Brand

A2 Living

På langt størstedelen af vores sortiment, har vi en leveringstid på 1-3 hverdage. Andre varer bestiller vi ved vores leverandører, hvor leveringstiden derfor er 7-14 hverdage. Dette er altid præciseret på den enkelte varer.

Du modtager naturligvis track&trace så snart pakken er afsendt og kan altid kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål til din pakke.

Kontakt os her

Kontakt os hvis du ønsker at handle på vegne af din virksomhed. Vi giver dig gerne et godt tilbud.

Vi sælger både store og små mængder af vores varer til virksomheder som Tivoli, Novo Nordisk, Dansk Metal & KB Hallen. Vi handler også med en række kommunale institutioner rundt omkring i landet, såsom børnehaver & vuggestuer. Så betaling med EAN er også en mulighed.

Igennem vores leverandører har vi adgang til mange flere varer indenfor vores genre, end der vises på siden. Kontakt os derfor hvis du ønsker et tilbud eller søger nogle specifikke varer til din virksomhed.

Kontakt os her

Er du interesseret i at se Fletkurven's brede udvalg af kurve og andre produkter, kan du besøge vores lager efter aftale.

Lageret er normalt ikke åbent for offentligheden, men efter aftale giver vi dig mulighed for at se vores sortiment og købe varer direkte fra lageret.

For at arrangere et besøg på lageret bedes du kontakte os på info@fletkurven.dk Så vil vi i samarbejde arrangere en tid, der passer dig. Vi er åbne for besøgstidspunkter efter 18.00 og i weekender. 

Kontakt os her

Psst! Du skal lige læse det her..

Har du set vores kampagne? Du kan få 25% på mere end 200 andre varer på vores kampagneside - uanset førpris!

  1. Tilføj mindst en vare til kurven uden "KAMPAGNE" mærkat på varen.
  2. Du vil herefter få 25% på alle varer du putter i kurven, fra kampagnesiden - uanset deres førpris.
Se varer i kampagnen
-17%
248,00 kr.
-27%
36,00 kr.
-19%
56,00 kr.
-29%
49,00 kr.
-55%
31,00 kr.
-51%
49,00 kr.