Menu skilt | A2 Living Hightower Street Menu Skilt med Hjul & Sidebræt | B80xH180-190xD57 cm

3.795,00 kr.

 

  • Materiale: Træ af genbrugspallerammer 
  • Mål:: B80 x H180-190 x D57 cm
  • Fremstillet: Denne vare er håndlavet
  • Varenummer: 31098A

Fjernlager: Leveringstid 7 hverdage

Nyttig information

På langt størstedelen af vores sortiment, har vi en leveringstid på 1-3 hverdage. Andre varer bestiller vi ved vores leverandører, hvor leveringstiden derfor er 7-14 hverdage. Dette er altid præciseret på den enkelte varer.

Du modtager naturligvis track&trace så snart pakken er afsendt og kan altid kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål til din pakke.

Kontakt os her

Kontakt os hvis du ønsker at handle på vegne af din virksomhed. Vi giver dig gerne et godt tilbud.

Vi sælger både store og små mængder af vores varer til virksomheder som Tivoli, Novo Nordisk, Dansk Metal & KB Hallen. Vi handler også med en række kommunale institutioner rundt omkring i landet, såsom børnehaver & vuggestuer. Så betaling med EAN er også en mulighed.

Igennem vores leverandører har vi adgang til mange flere varer indenfor vores genre, end der vises på siden. Kontakt os derfor hvis du ønsker et tilbud eller søger nogle specifikke varer til din virksomhed.

Kontakt os her

Er du interesseret i at se Fletkurven's brede udvalg af kurve og andre produkter, kan du besøge vores lager efter aftale.

Lageret er normalt ikke åbent for offentligheden, men efter aftale giver vi dig mulighed for at se vores sortiment og købe varer direkte fra lageret.

For at arrangere et besøg på lageret bedes du kontakte os på info@fletkurven.dk Så vil vi i samarbejde arrangere en tid, der passer dig. Vi er åbne for besøgstidspunkter efter 18.00 og i weekender. 

Kontakt os her

 

Højt menuskilt af genbrugspallerammer på fire hjul med kant forneden. Hermed fås en kasse forneden, som evt. kan bruges til plantekasse.

Skiltet er produceret/samlet på eget værksted i A2 Livings egne lokaler i Hem (Danmark). Skiltet er lavet af råt og rustikt genbrugstræ.

Skiltet er produceret af træ fra genbrugspallerammer – disse opkøbes, saves op, og sikres efterfølgende nyt liv – både for træet selv, men også på terrassen, foran butikken, eller hvorend skiltet ønskes anvendt. Eftersom træet allerede har levet et tidligere liv fuld af historie, er hver skilt unik. Derfor kan der eksempelvis være revner, logoer, papirclips eller håndskrift på træet – hvilket altsammen blot bidrager til det helt unikke look vi hos A2 Living så gerne opsøger.

Skiltet har fire hjul på Ø7,5 cm – to styks med bremse og to styks uden.

Varens mål: B80 x H180-190 x D57 cm – ca. 31,5 kg.

Målene er med forbehold for at skiltet er lavet af et naturprodukt, hvorfor størrelserne/målene kan variere en smule.

Vægt 31,5 kg
Brand

A2 Living

Egnet til

Primært udendørs

Materiale

Træ

Placering

Drivhus / Orangeri, Terasse