Viser alle 11 resultater

-11%
-22%
349,00 kr.
-29%

Brændekurve i flet 

Har du et hus, sommerhus eller lejlighed med en brændeovn eller pejs, så har du højstsandsynligt brug for en god og robust brændekurv som ikke er for tung. Med en brændekurv i flet undgår du at den bliver for tung at bære rundt på, når du fylder brænde i den. De flettede brændekurve Vi sælger kan holde til og bære rigtig meget brænde. Fordi pileflettet er så robust og holdbart et materiale er det faktisk perfekt til netop dette. Her får du en brændekurv som ikke kun er rigtig praktisk, men faktisk også er en indretningsdetalje som er rigtig pæn ved siden af din brændeovn eller pejs. Vælger du en af de helt store brændekurve som denne. Brændekurv | Rund | Rødpil


Så slipper du for at gå alt for mange gange ind, og ud i kulden for at hente brændet til din pejs eller brændeovn. Men ønsker du derimod en mindre brændekurv fordi den passer bedre ind i din indretning, så har vi også det. Vi ønsker at have en variation i vores sortiment så vi kan hjælpe flest mulige kunder med at finde netop det de ønsker til deres hjem. Og derfor er det muligt og finde store og små brændekurve i vores sortiment.

 

Forskellige typer af flet

Vi søger at have et differentieret sortiment af flettede brændekurve, pejsekurve. Derfor er det muligt og finde natur pileflet, rattan og Rattan plast.

Pil. Pilen varmes op og gøres fugtig, hvor efter det er muligt og bøje den og bukke den i nærmest alle tænkelige former. Det der dog er med natur pileflet er at det er beregnet til indedørsbrug, fordi det i det nordiske vind og vejr bliver ødelagt og nedbrudt, i og med at det er et naturmateriale.

Rattan. Peddigrør & rattan er et og samme produktbetegnelse. De bearbejdes næsten ligesom pileflet, hvor de gøres fugtige og varmes op, så de kan bøjes og bukkes i alle tænkelige former. Naturlig rattan kommer fra den hurtigvoksende rotangpalme. Rattan flet er beregnet til indendørs brug også, da det ligesom pil bliver ødelagt og nedbrudt langsom i det danske vejr.

Rattan plast - Polyrattan. Polyratten er et meget populært materiale til både fletkurve, havemøbler og andet | Bygget op på samme måde som rattan, blot som plastmateriale | Polyrattan er særdeles holdbar, vejrbestandig og kan vaskes i opvaskemaskinen ved 50 gr.

 

Hvad er du til? 

Vi ønsker vores kunder skal være glade for deres produkter, om det er en brændekurv/pejsekurv, opbevaringskurv til tøj, en bykurv/picnickurv, en hundekurv eller kattekurv, eller en fletkurv til cyklen. Eller om du bare søger noget fletmøbler, eller udendørs fletkurve til indretning i have.  Uanset hvilken type flet produkt de gerne vil have, skal de være glade og tilfredse med købet. Derfor har vi søgt at hjælpe dig med at guide dig til hvordan du eventuelt kan indrette dit hjem og din have med vores flet-produkter.

Du kan gå direkte til vores galleri hvor vi har en masse lækre billeder fra kunder og deres fantatiske hjem og haver. Ønsker du at se mere om hvordan andre indretter deres huse og haver? Gå til siden Galleri her. Se mere

Vi ved at med vores brændekurve kan du opnå en praktik og en indretningsdetalje som er super lækker i alle hjem. Men det er vigtigt og finde ud af hvilken brændekurv du skal bruge.

Om den skal være stor, mellem eller lille. Om den skal være i rødpil, rattan eller mørk bark pil? Det kan være svært og vælge men i sidste ende handler det om du skal være glad for den flettede brændekurv du køber. Og derfor hjælper vi dig også rigtig gerne hvis du har spørgsmål til nogle af vores lækre brændekurve.