Kurve udendørs | A2 living Firkantet Rattankurve | Sæt m. 3 stk. / 3 str.)

3.080,00 kr.

Rigtig flotte udendørs rattan kurve til planter. Kurvene gør sig godt på terrassen med søde planter i.

  • Materiale: Rattan
  • Mål: L27 x B27 x H40 cm – L41 x B41 x H39 cm – L59 x B59 x H50 cm cm 
  • Fremstillet: Denne vare er håndlavet
  • Varenummer: 20117

 

Fjernlager: Leveringstid 7 hverdage

Nyttig information

På langt størstedelen af vores sortiment, har vi en leveringstid på 1-3 hverdage. Andre varer bestiller vi ved vores leverandører, hvor leveringstiden derfor er 7-14 hverdage. Dette er altid præciseret på den enkelte varer.

Du modtager naturligvis track&trace så snart pakken er afsendt og kan altid kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål til din pakke.

Kontakt os her

Kontakt os hvis du ønsker at handle på vegne af din virksomhed. Vi giver dig gerne et godt tilbud.

Vi sælger både store og små mængder af vores varer til virksomheder som Tivoli, Novo Nordisk, Dansk Metal & KB Hallen. Vi handler også med en række kommunale institutioner rundt omkring i landet, såsom børnehaver & vuggestuer. Så betaling med EAN er også en mulighed.

Igennem vores leverandører har vi adgang til mange flere varer indenfor vores genre, end der vises på siden. Kontakt os derfor hvis du ønsker et tilbud eller søger nogle specifikke varer til din virksomhed.

Kontakt os her

Er du interesseret i at se Fletkurven's brede udvalg af kurve og andre produkter, kan du besøge vores lager efter aftale.

Lageret er normalt ikke åbent for offentligheden, men efter aftale giver vi dig mulighed for at se vores sortiment og købe varer direkte fra lageret.

For at arrangere et besøg på lageret bedes du kontakte os på info@fletkurven.dk Så vil vi i samarbejde arrangere en tid, der passer dig. Vi er åbne for besøgstidspunkter efter 18.00 og i weekender. 

Kontakt os her

Håndvævede, rustikke og autentiske firkantede rattankurve. Rattankurvene er håndvævede (og dermed ikke maskinlavede) med kraftige og massive stængler af CL rattan, hvorved en optimal slidstyrke og holdbarhed sikres for produkterne. Grundet den store variation i udseendet af rattanstænglerne, og med et miks af både mørkere og lysere samt plettede stængler, opnås der her et naturligt look og ikke to kurve vil være 100% ens. Kurvene er perfekt til planter, opbevaring, dekoration, mm.

Sæt med tre rattankurve i tre forskellige størrelser. Sættet består af:

1 x Mini/20.101 (L27 x B27 x H40 cm – ca. 2 kg) – EAN: 5714045004347 (de noterede mål er kurvenes ydermål).
1 x Maxi Low/20.103A (L41 x B41 x H39 cm – ca. 8 kg) – EAN: 5714045004620 (de noterede mål er kurvenes ydermål).
1 x Mega Low/20.104A (L59 x B59 x H50 cm – ca. 12 kg) – EAN: 5714045004910 (de noterede mål er kurvenes ydermål).

Kraftige gennemsigtige plastposer (100 my Polysol) medfølger til plantning.

Sættets mål: L27-59 x B27-59 x H39-50 cm – ca. 22 kg (de noterede mål er kurvenes ydermål).

Målene er med forbehold, da kurvene er lavet af et naturprodukt. Rattanstænglerne vil under tørringsprocessen trække sig forskelligt sammen, hvorfor størrelserne/målene kan variere en smule.

Ligeledes vil produkterne (da de er lavet af et naturprodukt) falme i sollys. For mange vil dette blot være et plus, da det medfører patina og et mere sølvfarvet og gråligt look (ala drivtømmer og træhavemøbler der står ubehandlet udenfor). Ønsker man at bibeholde noget af den gyldne farve, kan dette opnås ved at spraye eller pensle en klar eller tonet naturolie på produktet.

Vægt 22 kg
Brand

A2 Living

Egnet til

Primært udendørs

Materiale

Rattan

Placering

Drivhus / Orangeri, Terasse