Rund bakke | A2 living Maxi Rund Rattanbakke – Kubu | Ø85xH17 cm

1.199,00 kr. 959,20 kr.

  • Materiale: Rattan
  • Mål: Ø85 x H17 cm
  • Fremstillet: Denne vare er håndlavet
  • Varenummer: 20073

Fjernlager: Leveringstid 5-10 hverdage

EAN: 5714045008277 Varenummer (SKU): 20073 Kategorier: , ,

Information 

  • Materiale: Rattan
  • Mål: Ø85 x H17 cm
  • Fremstillet: Denne vare er håndlavet
  • Varenummer: 20073

Håndvævet, rustik og autentisk rund rattanbakke. Rattanbakken er håndvævet (og dermed ikke maskinlavet) med massive stængler af Kubu Grey rattan, hvorved en god slidstyrke og holdbarhed sikres for produktet. Grundet den store variation i udseendet af rattanstænglerne, og med et miks af både mørkere og lysere samt plettede stængler, opnås der her et naturligt look og ikke to bakker vil være 100% ens. Bakken er perfekt til opbevaring, dekoration, planter, mm.

Kubu Grey Rattan er en smule tyndere & blødere end CL Rattan (anvendt i vores anden serie af rattanprodukter), hvorfor disse produkter er bedst egnet til indendørs brug. De kan uden problemer anvendes udendørs, men man skal dog her være opmærksom på, at holdbarheden vil være koretere sammenlignet med produkter fra vores anden serie i CL Rattan – dette primært grundet forskellen i tykkelsen på de anvendte materialer.

Varens mål: Ø85 x H17 cm – ca. 2,8 kg (de noterede mål er bakkens ydermål).

Målene er med forbehold, da bakken er lavet af et naturprodukt. Rattanstænglerne vil under tørringsprocessen trække sig forskelligt sammen, hvorfor størrelsen/målene kan variere en smule.

Ligeledes vil produktet (da det er et naturprodukt) falme i sollys. For mange vil dette blot være et plus, da det medfører patina og et mere sølvfarvet og gråligt look (ala drivtømmer og træhavemøbler der står ubehandlet udenfor). Ønsker man at bibeholde noget af den gyldne farve, kan dette opnås ved at spraye eller pensle en klar eller tonet naturolie på produktet.

Vægt 2,8 kg
Brand

A2 Living

Egnet til

Primært udendørs

Materiale

Rattan

Placering

Stuen, Terasse

På langt størstedelen af vores sortiment, har vi en leveringstid på 1-3 hverdage. Andre varer bestiller vi ved vores leverandører, hvor leveringstiden derfor er 7-14 hverdage. Dette er altid præciseret på den enkelte varer.

Du modtager naturligvis track&trace så snart pakken er afsendt og kan altid kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål til din pakke.

Kontakt os her

Kontakt os hvis du ønsker at handle på vegne af din virksomhed. Vi giver dig gerne et godt tilbud.

Vi sælger både store og små mængder af vores varer til virksomheder som Tivoli, Novo Nordisk, Dansk Metal & KB Hallen. Vi handler også med en række kommunale institutioner rundt omkring i landet, såsom børnehaver & vuggestuer. Så betaling med EAN er også en mulighed.

Igennem vores leverandører har vi adgang til mange flere varer indenfor vores genre, end der vises på siden. Kontakt os derfor hvis du ønsker et tilbud eller søger nogle specifikke varer til din virksomhed.

Kontakt os her

Er du interesseret i at se Fletkurven's brede udvalg af kurve og andre produkter, kan du besøge vores lager efter aftale.

Lageret er normalt ikke åbent for offentligheden, men efter aftale giver vi dig mulighed for at se vores sortiment og købe varer direkte fra lageret.

For at arrangere et besøg på lageret bedes du kontakte os på info@fletkurven.dk Så vil vi i samarbejde arrangere en tid, der passer dig. Vi er åbne for besøgstidspunkter efter 18.00 og i weekender. 

Kontakt os her

Psst! Du skal lige læse det her..

Har du set vores kampagne? Du kan få 25% på mere end 200 andre varer på vores kampagneside - uanset førpris!

  1. Tilføj mindst en vare til kurven uden "KAMPAGNE" mærkat på varen.
  2. Du vil herefter få 25% på alle varer du putter i kurven, fra kampagnesiden - uanset deres førpris.
Se varer i kampagnen
-17%
248,00 kr.
-27%
36,00 kr.
-19%
56,00 kr.
-29%
49,00 kr.
-55%
31,00 kr.
-51%
49,00 kr.