Foderbræt til fugle | A2 Living Galvaniseret Mini Quadro ‘Birdy Eat’ Foderbræt | L17xB17xH27 cm

699,00 kr.

 

  • Materiale: Galvaniseret jern
  • Mål: L17 x B17 x H27 cm
  • Fremstillet: Denne vare er håndlavet
  • Varenummer: 40101A

Fjernlager: Leveringstid 7 hverdage

Nyttig information

På langt størstedelen af vores sortiment, har vi en leveringstid på 1-3 hverdage. Andre varer bestiller vi ved vores leverandører, hvor leveringstiden derfor er 7-14 hverdage. Dette er altid præciseret på den enkelte varer.

Du modtager naturligvis track&trace så snart pakken er afsendt og kan altid kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål til din pakke.

Kontakt os her

Kontakt os hvis du ønsker at handle på vegne af din virksomhed. Vi giver dig gerne et godt tilbud.

Vi sælger både store og små mængder af vores varer til virksomheder som Tivoli, Novo Nordisk, Dansk Metal & KB Hallen. Vi handler også med en række kommunale institutioner rundt omkring i landet, såsom børnehaver & vuggestuer. Så betaling med EAN er også en mulighed.

Igennem vores leverandører har vi adgang til mange flere varer indenfor vores genre, end der vises på siden. Kontakt os derfor hvis du ønsker et tilbud eller søger nogle specifikke varer til din virksomhed.

Kontakt os her

Er du interesseret i at se Fletkurven's brede udvalg af kurve og andre produkter, kan du besøge vores lager efter aftale.

Lageret er normalt ikke åbent for offentligheden, men efter aftale giver vi dig mulighed for at se vores sortiment og købe varer direkte fra lageret.

For at arrangere et besøg på lageret bedes du kontakte os på info@fletkurven.dk Så vil vi i samarbejde arrangere en tid, der passer dig. Vi er åbne for besøgstidspunkter efter 18.00 og i weekender. 

Kontakt os her

‘Birdy Eat’ – Galvaniseret foderbræt fra A2 Living.

Med inspiration fra den velkendte A2 Living lanterne – med et simpelt, minimalistisk og rustikt design – er foderbrættet ligeledes produceret i solide materialer, med stor fokus på udendørs anvendelse året rundt og i al slags vejr.

Foderbrættet er fremstillet i kraftig galvaniseret plade (0,8 mm) og nitter samt håndtag er i rustfrit stål – helt samme opskrift som ved A2 Livings lanterner. Havens fugle har naturligvis også ret til kvalitet!

Varens mål: L17 x B17 x H27 cm – ca. 1,2 kg.

Vægt 1,2 kg
Brand

A2 Living

Egnet til

Primært udendørs

Materiale

Galvaniseret jern

Placering

Have