Barbord | A2 Living Galvaniseret Barbord 2 Fliser m. Hjul | sæt m. 4 stole)

18.425,00 kr.

  • Materiale: Galvaniseret jern, Beton
  • Mål: L123 x B66,5 x H100 cm – L50 x B50 x H88 cm
  • Fremstillet: Denne vare er håndlavet
  • Varenummer: 41160Z

Fjernlager: Leveringstid 7 hverdage

Nyttig information

På langt størstedelen af vores sortiment, har vi en leveringstid på 1-3 hverdage. Andre varer bestiller vi ved vores leverandører, hvor leveringstiden derfor er 7-14 hverdage. Dette er altid præciseret på den enkelte varer.

Du modtager naturligvis track&trace så snart pakken er afsendt og kan altid kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål til din pakke.

Kontakt os her

Kontakt os hvis du ønsker at handle på vegne af din virksomhed. Vi giver dig gerne et godt tilbud.

Vi sælger både store og små mængder af vores varer til virksomheder som Tivoli, Novo Nordisk, Dansk Metal & KB Hallen. Vi handler også med en række kommunale institutioner rundt omkring i landet, såsom børnehaver & vuggestuer. Så betaling med EAN er også en mulighed.

Igennem vores leverandører har vi adgang til mange flere varer indenfor vores genre, end der vises på siden. Kontakt os derfor hvis du ønsker et tilbud eller søger nogle specifikke varer til din virksomhed.

Kontakt os her

Er du interesseret i at se Fletkurven's brede udvalg af kurve og andre produkter, kan du besøge vores lager efter aftale.

Lageret er normalt ikke åbent for offentligheden, men efter aftale giver vi dig mulighed for at se vores sortiment og købe varer direkte fra lageret.

For at arrangere et besøg på lageret bedes du kontakte os på info@fletkurven.dk Så vil vi i samarbejde arrangere en tid, der passer dig. Vi er åbne for besøgstidspunkter efter 18.00 og i weekender. 

Kontakt os her

Sæt med galvaniseret barbord (2 x betonfliser) med hjul (41.160) + 4 x galvaniserede barstole med ryglæn (41.200).

Bordet og stolene er produceret i varmtgalvaniseret jern og er dermed skabt til at kunne stå udendørs hele året rundt og i al slags vejr. Betonfliserne er af tilsvarende kvalitet som hvad der i Danmark anvendes ved anlægning af fortorve, hvorved der er sikret en kvalitet, der er modstandsdygtig overfor både spildpletter samt vind/vejr, herunder både solens stråler samt frost og kuldegrader. A2 Livings galvaniserede borde og stole er derfor nok det tætteste du kommer på vedligeholdelsesfri møbler!

Med bordet følger fire hjul på Ø8 cm – to styks med bremse og to styks uden.

Bordet kommer usamlet (knock-down).

Varens mål: L123 x B66,5 x H100 cm – ca. 185 kg.

Bordet vejer ca. 125 kg. Benene måler 8 x 8 cm. Betonfliserne måler 50 x 50 cm.
Barstolen måler L50 x B50 x H88 cm. og vejer ca. 15 kg. Siddehøjden er 70 cm.

Vægt 185 kg
Brand

A2 Living

Egnet til

Primært udendørs

Materiale

Galvaniseret jern

Placering

Altan, Drivhus / Orangeri, Terasse