Viser 1–24 af 65 resultater

-46%

Møbler- & Indretning

Dækkeserviet

25,00 kr.

Møbler- & Indretning

Tæppebanker

93,00 kr.
-46%

Møbler- & Indretning

Dækkeserviet | Sort kant

25,00 kr.
-63%
29,00 kr.
-32%

Møbler- & Indretning

Palmeblads Tæppe Ø90

259,00 kr.
-11%

Møbler- & Indretning

Kattehule | Polo

265,00 kr.
-8%

Møbler- & Indretning

Kattehule | M/sort Jerngitter

459,00 kr.

Møbler- & Indretning

Lanterne | Stor | H50 cm

499,00 kr.
-38%

Møbler- & Indretning

Flettet børnestol | Rattan

499,00 kr.

Møbler- & Indretning

Dørmåtte til hjemmet | Halvmåne

129,00 kr.

Møbler- & Indretning

Speedtsberg Sko reol | Bambus

699,00 kr.

Møbler- & Indretning

Speedtsberg Toke Bambusbord |

1.249,00 kr.

Møbler- & Indretning

Lanterne | Mellem | H40 cm

399,00 kr.
129,00 kr.
545,00 kr.

Møbler- & Indretning

Runde Spånkurve | Brun | S/3

510,00 kr.

Møbler- & Indretning

Spånkurve med hank | S/2

489,00 kr.

Møbler- & Indretning

Spånkurve med hank | Rund | S/2

479,00 kr.

Møbler- & Indretning

Adventskurv til jul | Ø35xH10 cm

99,00 kr.

Indret dit hjem med flet produkter

Går du rundt derhjemme, med følelsen af der skal ske noget nyt. Du vil gerne have lavet dit hjem mere hyggeligt både udenfor og indenfor. Men det er svært og finde ud af hvad der skal tilføjes af forskellige indretningselementer. Du vil også gerne at der kommer en rød tråd igennem hjemmet, ude som inde.

Med vores lækre produkter i flet, kan du nemt og hurtigt skabe et hyggeligt hjem uden og bruge en bondegård på at købe nye møbler. Med nogle lækre flettede tæpper under stuebordet, eller spisebordet kan du ændre hele rummet. Eller med en hyggelig lanterne og nogle udendørs fletkurve kan du skabe en stemning på terrassen som også gerne dine venner vil have.

Der skal faktisk slet ikke særlig meget til. Men det kan være svært og forstille sig, og det har vi også tænkt over. Derfor har vi lavet et galleri, hvor du kan få inspiration. Hvis du vælger og gå direkte til vores galleri, nu. Så vil du opdage en masse lækre billeder vi har været ude og tage hos kunder i deres fantatiske hjem med lækre haver. Syntes du dette er interessant og ønsker du at se mere om hvordan andre indretter deres huse og haver? Gå til siden Galleri her. Se mere

Forskellige typer af flet

Vi har et differentieret udvalg af lækre møbler-og indretnings produkter, som er produceret i forskellige typer flet. Derfor har vi lavet en oversigt over de forskellige flettyper Vi sælger.

Pil. Pilen varmes op og gøres fugtig, hvor efter det er muligt og bøje den og bukke den i nærmest alle tænkelige former. Det der dog er med natur pileflet er at det er beregnet til indedørsbrug, fordi det i det nordiske vind og vejr bliver ødelagt og nedbrudt, i og med at det er et naturmateriale.

Rattan. Peddigrør & rattan er et og samme produktbetegnelse. De bearbejdes næsten ligesom pileflet, hvor de gøres fugtige og varmes op, så de kan bøjes og bukkes i alle tænkelige former. Naturlig rattan kommer fra den hurtigvoksende rotangpalme. Rattan flet er beregnet til indendørs brug også, da det ligesom pil bliver ødelagt og nedbrudt langsom i det danske vejr.

Rattan plast - Polyrattan. Polyratten er et meget populært materiale til både fletkurve, havemøbler og andet | Bygget op på samme måde som rattan, blot som plastmateriale | Polyrattan er særdeles holdbar, vejrbestandig og kan vaskes i opvaskemaskinen ved 50 gr.

Hvad er du til? 

Det er svært og forklare hvordan du skal indrette dit hjem, og som beksrevet tidligere vil vi anbefale at du tar et kig på vores galleri for at samle noget inspiration. Men det fantastiske der er ved vores fletkurve og andre flet produkter, er at du kan style dit hjem nemt og billigt. Fordi det behøver ikke at være dyrt. F.eks kan et lækkert majs gulvtæppe tilføje en hel ny stemning til et rum. Eller en majs gulvmåtte kan tilføje lidt eksklusivitet til din entre, udestue eller drivhus/orangeri.

Det er meget vigtig for os at have kunder som er trygge ved at handle hos os, og derfor ønsker vi, at vores kunder skal være glade for deres produkter. Uanset om det er en tæppebanker i flet, en hundekurv, måske en bykurv? Det kunne også være en tøjkurv.  Eller måske søger du bare nogle fletmøbler. Uanset hvilken type flet produkt de gerne vil have, skal de være glade og tilfredse med købet.

Vi er godt klar over det er en stor process og indrette både hus og have, men med vores lækre flettede produkter kan det ikke gå helt galt. Men det er vigtigt og finde ud af hvilke flet produkter du gerne vil have. Om det skal være et stort majs gulvtæppe, lille lanterne eller en stol til dit barn. Og om det skal være i rødpil, rattan eller polyrattan? Det kan være svært og vælge men i sidste ende handler det om du skal være glad for det eller de flettede produkter du køber. Og derfor hjælper vi dig også rigtig gerne hvis du har spørgsmål til nogle af vores lækre produkter.

Hvis du syntes det kunne være lækkert med nogle flere tæppe valgmuligheder, så syntes vi du skal tage et kig på Tæppeshop.dk, de levere de lækreste tæpper på netop de mål du ønsker dig.