Alma have positionsstol teaktræ | Teak 5-position Stol | 64x57x108 cm

2.799,00 kr. 2.379,15 kr.

 • Unik og eksklusiv have stol 
 • Medfølger. Stk: 2 
 • Materiale: Teaktræ 
 • Mål: 64x57x108 cm
 • Varenummer: HN7001200

Fjernlager: Leveringstid 5-10 hverdage

EAN: 5713917018215 Varenummer (SKU): HN7001200 Kategorier: , ,

Information 

 • Unik og eksklusiv have stol 
 • Medfølger. Stk: 2 
 • Materiale: Teaktræ 
 • Mål: 64x57x108 cm
 • Varenummer: HN7001200

Denne smukke positionsstol i teaktræ er en perfekt tilføjelse til din have, terrasse eller balkon. Stolen har en klassisk og elegant stil, der passer til enhver udendørsindretning. Med fem forskellige positioner kan du justere stolen efter dine behov og ønsker og nyde din tid udendørs på en behagelig måde.Stolen er fremstillet af høj kvalitet teaktræ, som er kendt for sin holdbarhed og modstandsdygtighed over for vejr og vind. Teaktræ er også en miljøvenlig og bæredygtig ressource, der er dyrket og forarbejdet på en ansvarlig måde.Alma Have Positionsstol i teaktræ måler 64x57x108 cm og er både komfortabel og rummelig. Stolen er let at vedligeholde og rengøre, så du kan nyde den i mange år fremover.Udover sin funktionalitet og holdbarhed, er denne positionsstol også et stilfuldt og elegant valg til enhver udendørsområde. Med sin smukke teaktræsfinish og klassiske design er Alma Have Positionsstol i teaktræ et tidløst og elegant møbel, der vil tilføje både stil og komfort til din udendørsoplevelse.Køb Alma Have Positionsstol i teaktræ i dag og skab en hyggelig og behagelig udendørsoplevelse, som du kan nyde i mange år fremover.

Vægt 18,5 kg

På langt størstedelen af vores sortiment, har vi en leveringstid på 1-3 hverdage. Andre varer bestiller vi ved vores leverandører, hvor leveringstiden derfor er 7-14 hverdage. Dette er altid præciseret på den enkelte varer.

Du modtager naturligvis track&trace så snart pakken er afsendt og kan altid kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål til din pakke.

Kontakt os her

Kontakt os hvis du ønsker at handle på vegne af din virksomhed. Vi giver dig gerne et godt tilbud.

Vi sælger både store og små mængder af vores varer til virksomheder som Tivoli, Novo Nordisk, Dansk Metal & KB Hallen. Vi handler også med en række kommunale institutioner rundt omkring i landet, såsom børnehaver & vuggestuer. Så betaling med EAN er også en mulighed.

Igennem vores leverandører har vi adgang til mange flere varer indenfor vores genre, end der vises på siden. Kontakt os derfor hvis du ønsker et tilbud eller søger nogle specifikke varer til din virksomhed.

Kontakt os her

Er du interesseret i at se Fletkurven's brede udvalg af kurve og andre produkter, kan du besøge vores lager efter aftale.

Lageret er normalt ikke åbent for offentligheden, men efter aftale giver vi dig mulighed for at se vores sortiment og købe varer direkte fra lageret.

For at arrangere et besøg på lageret bedes du kontakte os på info@fletkurven.dk Så vil vi i samarbejde arrangere en tid, der passer dig. Vi er åbne for besøgstidspunkter efter 18.00 og i weekender. 

Kontakt os her

Psst! Du skal lige læse det her..

Har du set vores kampagne? Du kan få 25% på mere end 200 andre varer på vores kampagneside - uanset førpris!

 1. Tilføj mindst en vare til kurven uden "KAMPAGNE" mærkat på varen.
 2. Du vil herefter få 25% på alle varer du putter i kurven, fra kampagnesiden - uanset deres førpris.
Se varer i kampagnen
-17%
248,00 kr.
-19%
56,00 kr.
-27%
36,00 kr.
-29%
49,00 kr.
-55%
31,00 kr.
-38%
489,00 kr.