Kurve til opbevaring | Runde Spånkurve | S/3

799,00 kr. 639,20 kr.

  • Materiale: Brun Spån
  • Mål: Stor Ø45xH26 – Mellem Ø40xH23 – Lille Ø35xH20 cm
  • Fremstillet: Denne vare er håndflettet.
  • Varenummer: 154615

Fjernlager: Estimeret leveringstid 5-10 hverdage

799,00 kr. 639,20 kr.

EAN: 5709948089102 Varenummer (SKU): 154615 Kategorier: , , , , ,

Information 

  • Materiale: Brun Spån
  • Mål: Stor Ø45xH26 – Mellem Ø40xH23 – Lille Ø35xH20 cm
  • Fremstillet: Denne vare er håndflettet.
  • Varenummer: 154615

Har du en masse strikkegrej eller tøj, der roder rundt i dit hjem?

Med en spånkurv kan du nemt opbevare det på en stilfuld måde. Spånkurven er et af de mest populære indretningsprodukter for tiden, og det er ikke uden grund. Denne type kurv er perfekt til at holde orden i dit hjem, samtidig med at den giver et flot touch til indretningen. En spånkurv er ligeledes meget praktisk, da den kan flyttes rundt efter behov.

Vægt 1 kg
Egnet til

Primært indendørs

Materiale

Spån

Placering

Badeværelset, Drivhus / Orangeri, Gangen, Køkken, Stuen, Værelser, Vaskerum

På langt størstedelen af vores sortiment, har vi en leveringstid på 1-3 hverdage. Andre varer bestiller vi ved vores leverandører, hvor leveringstiden derfor er 7-14 hverdage. Dette er altid præciseret på den enkelte varer.

Du modtager naturligvis track&trace så snart pakken er afsendt og kan altid kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål til din pakke.

Kontakt os her

Kontakt os hvis du ønsker at handle på vegne af din virksomhed. Vi giver dig gerne et godt tilbud.

Vi sælger både store og små mængder af vores varer til virksomheder som Tivoli, Novo Nordisk, Dansk Metal & KB Hallen. Vi handler også med en række kommunale institutioner rundt omkring i landet, såsom børnehaver & vuggestuer. Så betaling med EAN er også en mulighed.

Igennem vores leverandører har vi adgang til mange flere varer indenfor vores genre, end der vises på siden. Kontakt os derfor hvis du ønsker et tilbud eller søger nogle specifikke varer til din virksomhed.

Kontakt os her

Er du interesseret i at se Fletkurven's brede udvalg af kurve og andre produkter, kan du besøge vores lager efter aftale.

Lageret er normalt ikke åbent for offentligheden, men efter aftale giver vi dig mulighed for at se vores sortiment og købe varer direkte fra lageret.

For at arrangere et besøg på lageret bedes du kontakte os på info@fletkurven.dk Så vil vi i samarbejde arrangere en tid, der passer dig. Vi er åbne for besøgstidspunkter efter 18.00 og i weekender. 

Kontakt os her