Vi har mange varer som er på lager, men også mange varer som er på fjernlager eller som skal bestilles direkte hos leverandøren, derfor har vi forskellige forsendelsesklasser som er beskrevet herunder. 

  • Lagervare: 1-3 hverdage 
  • Fjernlager: 7 hverdage 
  • Fjernlager: 14 hverdage 

Det fremgår altid på de enkelte varer hvad der er gældende.

Vi har ikke en fysisk butik, men et lager hvor man kan komme og se på diverse varer. Ønsker du at se vores produkter i virkeligheden? Åbent efter aftale, kontakt os via mail: info@fletkurven.dk

Køber du større mængder eller flere forskellige varer vil vi gerne tage et kig på prisen og se om vi kan give dig en besparelse.

Ja, vi tilbyder betaling med ean nummer, tag kontakt til os her info@fletkurven.dk

Vi handler med mange forskellige virksomheder hvert år. Og vil meget gerne handle med dig også. 

Ved køb over 499,- får du gratis fragt til pakkeshop.

Viabill er en betalingsløsning, hvor du kan dele din betaling ud over en længere periode. Der er ingen gebyrer eller skjulte omkostninger, så den samlede pris er den samme som ved kreditkort betaling af det fulde beløb.

Jvf. dansk lovgivning må vi først hæve dine penge når dine varer sendes til dig. Hvis du betaler med mobilepay, vil det se ud som om du har betalt og at pengene er hævet på mobilepay. Men pengene er ikke hævet i din bank, blot reserveret 

Når vi har modtaget varen retur, og inspiceret den for eventuelle fejl og mangler, vil dit beløb blive refunderet til din bank konto. Har du betalt med mobilepay vil du IKKE modtage din refusion via mobilepay, men via bank. 

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Ofte Stillede Spørgsmål | Fletkurven.dk


Lorem ipsum..

Brug for hjælp? Send os en besked.

Vi besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer på hverdage. Typisk hurtigere.

Ønsker du at blive ringet op af os, så skriv blot til os, så kontakter vi dig pr telefon hurtigst muligt.