-17%
149,00 kr.
-25%
599,00 kr.729,00 kr.
449,25 kr.546,75 kr.
-25%
599,00 kr.729,00 kr.
449,25 kr.546,75 kr.
-25%

BREDT UDVALG AF LAMMESKIND TIL DIT HJEM

Fletkurven.dk har et stort og lækkert sortiment af kvalitets lammeskind, der tilføjer både komfort og luksus til dit hjem. Vores eksklusive udvalg af lammeskind er nøje udvalgt for at sikre, at du får den højeste kvalitet og den mest naturlige skønhed, der er tilgængelig. Søger du lammeskind til stol har vi et varieret udvalg af lammeskinds hynder men også store lammeskind som kan gribe rundt om stoleryggen. Ofte kan du også finde lammeskind på tilbud i vores kategori hvor vi kører med ekstra skarpe priser på disse lammeskind. 

ÆGTE LAMMESKIND GARVET EFTER EU-REGLEMENT 

Vores ægte lammeskind er omhyggeligt garvet efter alle EU-regler og behandlet for at bevare den naturlige blødhed og glans. Uanset om du lægger det over din yndlingsstol, lægger det på gulvet som et luksuriøst tæppe eller bruger det som en hyggelig plaid på kolde vinteraftener, vil vores lammeskind være det perfekte tilbehør til dit hjem.

Uanset om du ønsker at tilføje et strejf af elegance til din stue, soveværelse eller ethvert andet rum i dit hjem, vil vores lammeskind være det ideelle valg. Den naturlige farve og tekstur passer perfekt til enhver indretningsstil, og det bløde touch vil forvandle dit hjem til et hyggeligt og indbydende sted. Lammeskindene er naturlige og kan derfor fåes i mange forskellige typer, f.eks: Korthårede lammeskind, langhårede lammeskind, imiterede lammeskind, sorte lammeskind, hvide lammeskind og mange flere. 

SØGER DU IMITEREDE LAMMESKIND TIL HJEMMET? 

Vi sælger også imiterede lammeskind. Lækre skind som er produceret til at ligne ægte skind så godt som muligt. De er ofte produceret i genanvendt plast som gør dem bæredygtige. Vi lægger stor vægt på miljøansvarlighed, og derfor er vores imiterede lammeskind produceret med omhu for miljøet.

Disse skind kan være store og små, røde og blå, krølhårede eller helt bløde. De fåes i mange forskellige former, størrelser og farver. Derudover er de også bedre mod personer med nem allergi.