-20%

Tøjkurven & vasketøjs fletkurve er en uundværlig del af enhver husholdning.

De fleste mennesker har én til at håndtere deres vasketøj, til børnene huer, handsker, hjemmesko, legetøj og meget mere. Vasketøjskurvene & pileflet tøjkurvene er ofte at finde på badeværelset, entrén eller børneværelset.

Vasketøjsfletkurven er ikke kun en praktisk ting, men de fleste af dem se også godt ud. Vasketøjsfletkurve i pileflet er ofte lavet af natur pileflet eller natur rattan. Til de fleste vasketøjskurve kommer også en indvendig aftagelig bomuldspose, der efter eget ønske kan vaskes, når den trænger.

Den flotte tøjkurv & vasketøjskurv i naturflet gør det muligt at samle vasketøjet, legetøjet og alt muligt andet fra hjemmet på ét sted, på en dekorativ måde. Du kan med fordel have flere tøjkurve & vasketøjskurve i forskellige størrelser, så du kan farveinddele tøjet på forhånd, og samtidig have et ensartet udtryk rundt i huset.

Vasketøjskurvene & tøjkurvene i pileflet er flotte at se på

De passer godt ind i ethvert hjem. Vasketøjskurven er nem at rengøre. Pileflet vaske tøj kurvene er i et bæredygtigt materiale. Fletkurven kan sendes med andet små brændbart, hvis du ønsker et andet udtryk i dit hjem den ikke længere.

Tøjkurven i naturflet har enten en flot rund form eller et firkantet udtryk, hvor der er plads til masser af vasketøj, men også andet opbevaring.

Tøjkurven i viste forskellige naturmaterialer vil kunne passe ind i ethvert hjem. Fletkurvene til tøj er en praktisk og dekorativ løsning til opbevaring af blandet andet vasketøjet, strømper, tøj, handsker og huer m.m.

Tøjkurvene kan let og elegant transporteres rundt mellem værelserne, eller puttes væk når vintersæsonen er overstået, da de er ret lette at bære rundt på.

 

Vasketøjskurve i flot rattan & pileflet

Rattan & pileflet tøjkurve samt vasketøjskurve er en del af manges indretning i hjemmet, og derfor bør de også være hyggelige i udtrykket. Hos fletkurven har vi pæne og funktionelle tøjkurve & vasketøjskurve.

Med det naturlige flet og bomuldsfór imødekommer vasketøjskurvene den stilrene skandinaviske stil og passer ind i de fleste rum. Vasketøjskurvene er flettet af natur materialer, som er meget robust materiale. Vasketøjskurvene & tøjkurvene er designet runde & firkantede som en klassisk vasketøjskurv i andre materialer.

De fine vasketøjskurve i flet er en klassiker, som har genfundet sin plads i de danske hjem. Det kan være svært at finde en vasketøjskurv som passer ind i din indretning