Viser 1–24 af 138 resultater

-16%
-17%
-25%
-28%
KAMPAGNE
Læs mere
KAMPAGNE
Læs mere
-15%
-19%
-13%
KAMPAGNE
Læs mere

Udendørs fletkurve

Udendørs arealet er en vigtig ting når man har hus, og det er så dejligt når der invendige og udvendige bare spiller max. Med meget få tiltag kan du faktisk gøre dit udendørs areal endnu lækre. Har du en lækker terrasse, eller udestue, måske et orangeri? Men det trænger til lidt kærlighed? Alle de udendørs fletkurve vi har kan holde til vand og vind. Og så kan de helt sikkert løfte stemningen i dit udendørs areal.

Mange hjem mangler hygge, og det kan fletkurve. Ved at putte et lille træ i en udendørs fletkurv kan du få en helt anden stemning i dit udendørs rum. Så står du der og tænker "hmm, hvad skal vi lige gøre ved vores terrasse, eller indkørsel, for at den bliver lidt lækre og se på" - Prøv og tilføj et par fletkurve med nogle små træer eller græsser i. Det ser både super lækkert ud, og udstråler en hvis stil og eksklusivitet. Og så koster det samtidig ikke en bundegård i forhold til og få anlagt ny have eller indkørsel.

Forskellige typer af flet

Vi har et rigtig stort sortiment af fletkurve til udendørs brug, og det er vigtigt de kan holde til og stå ude i det nordiske vejr. Det Kan vores fletkruve fordi de er lavet i det der hedder rattan plast, eller polyrattan. Det ligner naturlig rattan flet, men er faktisk rattan plast. Og det gør at de holder i mange år. For hvis ikke det var rattan plast, men bare almindelig rattan, så ville de gå i stykker i det nordiske vejr indenfor et par år.

Her under ser du de flet typer vi sælger på vores webshop.

Pil. Pilen varmes op og gøres fugtig, hvor efter det er muligt og bøje den og bukke den i nærmest alle tænkelige former. Det der dog er med natur pileflet er at det er beregnet til indedørsbrug, fordi det i det nordiske vind og vejr bliver ødelagt og nedbrudt, i og med at det er et naturmateriale.

Rattan. Peddigrør & rattan er et og samme produktbetegnelse. De bearbejdes næsten ligesom pileflet, hvor de gøres fugtige og varmes op, så de kan bøjes og bukkes i alle tænkelige former. Naturlig rattan kommer fra den hurtigvoksende rotangpalme. Rattan flet er beregnet til indendørs brug også, da det ligesom pil bliver ødelagt og nedbrudt langsom i det danske vejr.

Rattan plast - Polyrattan. Polyratten er et meget populært materiale til både fletkurve, havemøbler og andet | Bygget op på samme måde som rattan, blot som plastmateriale | Polyrattan er særdeles holdbar, vejrbestandig og kan vaskes i opvaskemaskinen ved 50 gr.

Indretning med udendørs fletkurve

Det kan være ekstremt svært og indrette sit hjem, både indendøre, men også udendøre. Og begge ting skal spille sammen for at få en helhed. Det er der bare mange der glemmer. Så bliver der fokuseret rigtig meget på inderetning af hjemmet, men haven, terrasserne og indkørslen bliver glemt. Det er en skam. Fordi et lækkert ude areal er bare noget af det bedste. Børnene kan lege og have det sjovt i den dejlige sommerluft. I kan sidde og nyde et dejligt glas-et eller andet. Sammen med et hold venner. I laver lidt lækkert mad og hele dagen er faktisk bare perfekt. Og det er selvfølgelig ikke din indretning af terrassen og haven der skal gøre du får en dejlig dag med dine nære, men det hjælper bare på humøret at du er glade for dine omgivelser.

Har du rigtig svært ved at se hvordan dit hus og have kan blive lækkert og indrettet rigtigt? Det er du ikke den enste der har det sådan. Og derfor har vi valgt og hjælpe dig på vej. Med vores Galleri kan du se og få inspiration til hvordan du kan gøre hjemme ved dig. Vi har nemlig været ude og tage billeder hos nogle af vores kunder som har nogle rigtig dejlige hjem. Og der har vi set hvordan de har gjort med de produkter de har købt hos os. Og det er virkelig fantastisk. Så vi håber du kan få hjælp til og visualisere hvordan din have og dit hjem skal se ud med vores galleri. Se det her. Se mere

Er du i tvivl om noget, eller nogle af vores produkter sidder vi klar til at rådgive og informere dig, så tag endelig kontakt så vil vi forsøge at hjælpe dig godt på vej.