Fletkurve til morgenbordet

Morgenbrødet er netop blevet bagt, det er lørdag morgen, solen skinner og i får gæster til brunch. Alt er dejligt fordi du har lavet lækkert brød, som du kan putte i dine nyindkøbte brødkurve fra Fletkurven.dk. Du har valgt at købe en pakke med 3 stk brødkurve som er ens, men i forskellige størrelse. Det har du gjort fordi du elsker den røde tråd, og så syntes du blot at de var mega søde og passede perfekt ind i dit køkken. Gæsterne kommer og i har det hyggeligt alle sammen.


Sådan kunne en morgen forgå, og det håber vi den gør for alle mennesker! Det vigtigste er ikke om du køber en brødkurv, det handler om at have det hyggeligt med dem man holder af. Men faktum er at det er dejligt når man har et lækkert og stilfuldt hjem. Og der skal så lidt til for at få det. Med vores store sortiment af lækre flettede brød- og køkkenkurve kan du nemt vælge den du syntes bedst om, for det handler også om du er glad for netop det produkt du køber. Vi har derfor varieret sortimentet en del, så der er noget til enhver smag!

Forskellige typer af flet

Vi søger at have et differentieret sortiment af flettede brændekurve, pejsekurve. Derfor er det muligt og finde natur pileflet, rattan og Rattan plast.

Pil. Pilen varmes op og gøres fugtig, hvor efter det er muligt og bøje den og bukke den i nærmest alle tænkelige former. Det der dog er med natur pileflet er at det er beregnet til indedørsbrug, fordi det i det nordiske vind og vejr bliver ødelagt og nedbrudt, i og med at det er et naturmateriale.

Rattan. Peddigrør & rattan er et og samme produktbetegnelse. De bearbejdes næsten ligesom pileflet, hvor de gøres fugtige og varmes op, så de kan bøjes og bukkes i alle tænkelige former. Naturlig rattan kommer fra den hurtigvoksende rotangpalme. Rattan flet er beregnet til indendørs brug også, da det ligesom pil bliver ødelagt og nedbrudt langsom i det danske vejr.

Rattan plast - Polyrattan. Polyratten er et meget populært materiale til både fletkurve, havemøbler og andet | Bygget op på samme måde som rattan, blot som plastmateriale | Polyrattan er særdeles holdbar, vejrbestandig og kan vaskes i opvaskemaskinen ved 50 gr.

Hvad er du til? 

Vi ønsker vores kunder skal være glade for deres produkter, om det er en tæppebanker i flet, en brændekurv, måske en picnickurv? Det kunne også være en kattehule.  Eller måske søger du bare nogle fletmøbler. Uanset hvilken type flet produkt de gerne vil have, skal de være glade og tilfredse med købet. Derfor ønsker vi at at du får muligheden for at få noget inspiration, og har derfor søgt at hjælpe dig med at guide dig til hvordan du eventuelt kan indrette dit hjem og din have med de flet-produkter vi har på lager. Hvis du går direkte til vores galleri vil du opdage en masse lækre billeder fra kunder og deres fantatiske hjem og haver. Ønsker du at se mere om hvordan andre indretter deres huse og haver? Gå til siden Galleri her. Se mere

Vi er klar over det kan være svært og vælge nogle gange, men vi er ikke i tvivl om at med vores Køkken- og brødkurve kan du opnå en praktik og en indretningsdetalje som er super lækker i alle hjem. Men det er vigtigt og finde ud af hvilken brødkurv du skal bruge. Om den skal være stor, mellem eller lille. Om den skal være i rødpil, rattan eller mørk bark pil? Det kan være svært og vælge men i sidste ende handler det om du skal være glad for den flettede brødkurv du køber. Og derfor hjælper vi dig også rigtig gerne hvis du har spørgsmål til nogle af vores lækre brødkurve.

Faktisk vil vi gerne understrege, at en brødkurv ikke kun behøver at være til brød. Den kan bruges til alverdens ting, så som. Smykkeskrin, eller elastik holder. De kan bruges til og opbevare frugt, eller makeup. Det er kun dig der bestemmer!