Viser 1–24 af 162 resultater

-16%
-17%
-25%
-28%
KAMPAGNE
Læs mere
KAMPAGNE
Læs mere
-50%
-15%
-19%
-13%
KAMPAGNE
Læs mere

En blomsterskjuler er en fin måde at beskytte dine blomster og planter på

 

De er lavet af bæredygtigt fletmateriale, der gør dem både holdbare og dekorative. Blomsterskjulere kommer i mange forskellige størrelser, former og farver, så du kan finde den perfekte til dine behov. De er velegnede til både udendørs- og indendørs brug.

 

Vore store blomsterkummer eller plantekasser er ideelle til at plante grøntsager, planter og blomster i. De har en stor kapacitet, så du kan plante mange forskellige slags afgrøder. Blomsterkasserne er lavet af bæredygtig søgræs, pileflet og rattan til udendørs brug.

 

Plantekasserne kommer i flotte stilrene og er enkle i designet. Flere plantekasser har hjul på undersiden, som gør det nemt at flytte dem rundt på terrassen.

 

Med en plantekasse kan du skabe din egen lille have, som du kan nyde i ro og mag.

 

En blomsterskjuler er den perfekte måde at afskærme dine planter fra vind og vejr. De er lavet af bæredygtigt materiale. Alle udendørs blomsterskjulere og krukker har bedst af at komme ind om vinteren, for at forlænge levetiden på plantekasserne.

 

Blomsterskjulere kommer i mange forskellige størrelser. Vælg den størrelse der passer bedst til dig og dine behov. De er velegnet til både indendørs- og udendørs brug.

 

Rattan er et stærkt og holdbart naturmateriale, der gør det muligt at blomsterskjulere og plantekasser kan stå udenfor i mange år. Rattan er både bæredygtigt og dekorativt

 

Sådan vælger du den rigtige blomsterskjuler:

  •  Overvej størrelsen på den plads, du har til rådighed.
  • Vælg en blomsterskjuler i en farve, der matcher din have eller terrasse.