Tæppe-måtte | Majs tæppe | Ø150

599,00 kr.

  • Mål: Ø150 cm – Højde: 1 cm
  • Fremstillet: Håndlavet tæppe i naturmateriale, derfor kan det forkomme at det har forskellige buk grundet fibre.
  • Varenummer: 771150

Fjernlager: Estimeret leveringstid 5-10 hverdage

Tilkøb og spar

599,00 kr.

EAN: 5709948090115 Varenummer (SKU): 771150 Kategorier: , , ,

Information 

  • Mål: Ø150 cm – Højde: 1 cm
  • Fremstillet: Håndlavet tæppe i naturmateriale, derfor kan det forkomme at det har forskellige buk grundet fibre.
  • Varenummer: 771150

Ønsker du at skabe en hyggelig stemning i dit hjem? Det er ikke svært. Med et lækkert flettet tæppe fra os kan du hurtigt skabe en følelse af tryghed, eksklusivitet og komfort. Vores majs tæppe er perfekt til indendøre, men kan også bruges i drivhuset eller i orangeriet. Her kan du bruge tæppet til og skabe en form for indendørs stemning, samt tilføje hygge i rummet.

Ønsker du special lavede tæpper? Så bør du tage et kig på www.taeppeshop.dk for de har helt sikkert drømmetæppet.

Hvis du ønsker et mere hyggeligt rum, vil vi anbefale dig at kigge lidt på denne lækre store lanterne. Se mere

 

Vægt 2 kg
Størrelse 150 × 150 × 1 cm

På langt størstedelen af vores sortiment, har vi en leveringstid på 1-3 hverdage. Andre varer bestiller vi ved vores leverandører, hvor leveringstiden derfor er 7-14 hverdage. Dette er altid præciseret på den enkelte varer.

Du modtager naturligvis track&trace så snart pakken er afsendt og kan altid kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål til din pakke.

Kontakt os her

Kontakt os hvis du ønsker at handle på vegne af din virksomhed. Vi giver dig gerne et godt tilbud.

Vi sælger både store og små mængder af vores varer til virksomheder som Tivoli, Novo Nordisk, Dansk Metal & KB Hallen. Vi handler også med en række kommunale institutioner rundt omkring i landet, såsom børnehaver & vuggestuer. Så betaling med EAN er også en mulighed.

Igennem vores leverandører har vi adgang til mange flere varer indenfor vores genre, end der vises på siden. Kontakt os derfor hvis du ønsker et tilbud eller søger nogle specifikke varer til din virksomhed.

Kontakt os her

Er du interesseret i at se Fletkurven's brede udvalg af kurve og andre produkter, kan du besøge vores lager efter aftale.

Lageret er normalt ikke åbent for offentligheden, men efter aftale giver vi dig mulighed for at se vores sortiment og købe varer direkte fra lageret.

For at arrangere et besøg på lageret bedes du kontakte os på [email protected] Så vil vi i samarbejde arrangere en tid, der passer dig. Vi er åbne for besøgstidspunkter efter 18.00 og i weekender. 

Kontakt os her