Foderbræt til fugle | Guldfarvet | S/2

80,00 kr.

  • Materiale: Metal
  • Mål: Stor 17x10xH16 cm
  • Varenummer: 885583

Fjernlager: Estimeret leveringstid 5-10 hverdage

80,00 kr.

EAN: 5709948094403 Varenummer (SKU): 885583 Kategorier: , ,

Information 

  • Materiale: Metal
  • Mål: Stor 17x10xH16 cm
  • Varenummer: 885583

Introducerer det charmerende og dejlige foderbræt til fugle – et must-have tilføjelse til enhver have eller udendørs plads! Dette dejlige foderbræt er perfekt til at tiltrække en række smukke fugle og give dem en lækkerbid. Fremstillet med omhu og opmærksomhed på detaljer, har dette foderbræt en eventyrlig design, der er sikker på at glæde. Lavet af materialer af høj kvalitet, er det både smukt og langtidsholdbart, så du og dine fuglevenner kan nyde det i mange år fremover.

Vægt 0,30 kg

På langt størstedelen af vores sortiment, har vi en leveringstid på 1-3 hverdage. Andre varer bestiller vi ved vores leverandører, hvor leveringstiden derfor er 7-14 hverdage. Dette er altid præciseret på den enkelte varer.

Du modtager naturligvis track&trace så snart pakken er afsendt og kan altid kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål til din pakke.

Kontakt os her

Kontakt os hvis du ønsker at handle på vegne af din virksomhed. Vi giver dig gerne et godt tilbud.

Vi sælger både store og små mængder af vores varer til virksomheder som Tivoli, Novo Nordisk, Dansk Metal & KB Hallen. Vi handler også med en række kommunale institutioner rundt omkring i landet, såsom børnehaver & vuggestuer. Så betaling med EAN er også en mulighed.

Igennem vores leverandører har vi adgang til mange flere varer indenfor vores genre, end der vises på siden. Kontakt os derfor hvis du ønsker et tilbud eller søger nogle specifikke varer til din virksomhed.

Kontakt os her

Er du interesseret i at se Fletkurven's brede udvalg af kurve og andre produkter, kan du besøge vores lager efter aftale.

Lageret er normalt ikke åbent for offentligheden, men efter aftale giver vi dig mulighed for at se vores sortiment og købe varer direkte fra lageret.

For at arrangere et besøg på lageret bedes du kontakte os på [email protected] Så vil vi i samarbejde arrangere en tid, der passer dig. Vi er åbne for besøgstidspunkter efter 18.00 og i weekender. 

Kontakt os her