Keanu skoreol | Bambus | 105x35x60 cm

999,00 kr.

  • Materiale: Bambus
  • Mål: 105x35x60cm
  • Varenummer: 173628

Fjernlager: Estimeret leveringstid 5-10 hverdage

999,00 kr.

Varenummer (SKU): 173628 Kategori:

Information 

  • Materiale: Bambus
  • Mål: 105x35x60cm
  • Varenummer: 173628

Dejlig sko reol. Den perfekte opbevaringsløsning til dit hjem. Denne sko reol er lavet af bambus og er både stilfuld og funktionel. Den har to hylder, der kan rumme flere par sko. Bambusens naturlige finish giver denne Sko Reol et moderne men roligt look der vil komplementere enhver indretning. Sko reolen er nem at samle og leveres med alt den nødvendige materiale . Den er også let og nem at flytte. Uanset om du har brug for et sted at opbevare dine sko eller ønsker at tilføje et strejf af stil til dit hjem så er denne sko reol det perfekte valg.

Vægt 5 kg
Brand

På langt størstedelen af vores sortiment, har vi en leveringstid på 1-3 hverdage. Andre varer bestiller vi ved vores leverandører, hvor leveringstiden derfor er 7-14 hverdage. Dette er altid præciseret på den enkelte varer.

Du modtager naturligvis track&trace så snart pakken er afsendt og kan altid kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål til din pakke.

Kontakt os her

Kontakt os hvis du ønsker at handle på vegne af din virksomhed. Vi giver dig gerne et godt tilbud.

Vi sælger både store og små mængder af vores varer til virksomheder som Tivoli, Novo Nordisk, Dansk Metal & KB Hallen. Vi handler også med en række kommunale institutioner rundt omkring i landet, såsom børnehaver & vuggestuer. Så betaling med EAN er også en mulighed.

Igennem vores leverandører har vi adgang til mange flere varer indenfor vores genre, end der vises på siden. Kontakt os derfor hvis du ønsker et tilbud eller søger nogle specifikke varer til din virksomhed.

Kontakt os her

Er du interesseret i at se Fletkurven's brede udvalg af kurve og andre produkter, kan du besøge vores lager efter aftale.

Lageret er normalt ikke åbent for offentligheden, men efter aftale giver vi dig mulighed for at se vores sortiment og købe varer direkte fra lageret.

For at arrangere et besøg på lageret bedes du kontakte os på [email protected] Så vil vi i samarbejde arrangere en tid, der passer dig. Vi er åbne for besøgstidspunkter efter 18.00 og i weekender. 

Kontakt os her