Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Cykelkurve i flet 

Elsker du også din cykel? Og nyder du og tage den til og fra arbejde, eller bare ud på lækre cykelture. Forstil dig en dejlig sommerdag, med veninderne og vennerne. En tur ned på stranden med et dejligt tæppe og noget iskoldt og drikke. Du skal ned og sole, bade og hygge dig med dine venner. I bliver på stranden til sent og griller. Hvorefter du cykler hjem ad igen, med dit tæppe i din lækre flettede cykelkurv. Det er perfekt, fordi du behøver ikke længere ar have et net over skulderen. Nu kan du proppe dine ting ned i cykelkurven, og bare nyde turen hjem.

Det er det vores cykelkurve kan. De kan hjælpe dig med at transportere ting på en nemmere måde, samtidig med det ser utroligt smukt ud. Det handler nemlig om at vise hvem du er som person, og hvilken livsstil du godt kan lide. Vores fletkurve er lavet i naturligt pileflet, og er derfor et nedbrydeligt materiale. De er mere bæredygtige end mange af de plastik cykelkurve man ser rundt omkring i byerne. Og så ser den bare super fin ud på rigtig mange cykler. Vi har en del forskellige lækre cykelkurve, så det handler bare om du finder den cykelkurv som passer til dig og dine behov.

Forskellige typer af flet

Vi ønsker hele tiden at have et bredt sortiment af flettede cykelkurve. Men vi har kun en mulighed når det kommer til flettede cykelkurve, og der er pil. Men derfor kan du læse lidt om de andre materialer også, hvis du er på udkig efter andre flet-produkter. Du kan se flere produkter her. Se mere. 

Pil. Med Pilen varmer man den op og gør den fugtig. Efter dette er gjort er det muligt og bøje den og bukke den i stort set alle tænkelige former. Natur pileflet er beregnet til indedørsbrug, og det er det fordi, i det nordiske vejr vil det bliver ødelagt og nedbrudt med tiden, fordi det er et naturmateriale.

Rattan. Peddigrør & rattan er samme produktbetegnelse. De bearbejdes stort set på samme måde, ligesom pileflet. De gøres først fugtige, derefter varmes det op. Og så kan de bøjes og bukkes i allemulige former. Naturlig rattan kommer fra den hurtigvoksende rotangpalme. Rattan flet er ligesom pil også beregnet til indendørs brug, da det ligesom pil, bliver ødelagt og nedbrudt langsom i det nordiske vejr.

Rattan plast - Polyrattan. Polyratten er et meget populært materiale til både fletkurve, havemøbler og andet. Materialet er bygget op på samme måde som rattan, blot som plastmateriale. Polyrattan er særdeles holdbar, vejrbestandig og kan vaskes i opvaskemaskinen ved 50 gr.

Hvad er du til? 

Vi ønsker at du skal være glad og tilfreds med os og vores forretning, og en af måderne du bliver det på er ved at finde det produkt du søger. Uanset om det er et lækker palmeblads gulvtæppe, eller om det er 3 dejlige udendørs fletkurve til terrassen i haven. Uanset hvilke type flettede produkter du ønsker dig bør du være tilfreds med købet. Og vi vil rigtig gerne hjælpe dig på vej, hvis det bliver nødvendigt.

Men vi kan hjælpe dig lidt på vej, hvis du søger inspiration til indretning af hjemmet eller udendørsarealerne i hjemmet. Derfor har vi lavet et galleri, som du kan gå direkte til. Her har Vi en masse lækre billeder fra kunder og deres fantatiske hjem og haver. Ønsker du at se mere om hvordan andre indretter deres huse og haver? Gå til siden Galleri her. Se mere

Vi ved at med vores flettede cykelkurve kan du opnå den praktik i din hverdag som du fortjener. Men det er vigtigt og finde ud af hvilken cykelkurv du skal bruge. Det kan være svært og vælge men i sidste ende handler det om du skal være glad for den flettede cykelkurv du køber. Og derfor hjælper vi dig også rigtig gerne hvis du har spørgsmål til nogle af vores lækre cykelkurve.